Målning

Vi har funnits så länge som sedan 1994 och våra målare har en mycket gedigen kunskap inom måleri. Vi utför alla typer av måleriarbeten med hög service, god kvalitet och garanti. Vi hjälper gärna er med råd eller förslag så ni får det ni precis utifrån era önskemål. Som en firma med den långa erfarenhet vi har, så strävar vi alltid efter att våra uppdrag blir noggrant utförda för att ni ska bli 100 procent nöjda med slutresultatet. Vi kommer gärna hem till er och lämnar ett kostnadsförslag, självklart utan kostnad. Gå gärna in på www.nordsjo.se för att titta på färg, tapeter och kombinationer m.m.

Då vi ligger beläget i Anderslöv så utför vi arbeten och projekt främst i Trelleborg, Malmö, Skurup, Svedala och Höllviken med omnejd, men vi åtar oss jobb över hela Skåne.

Målare utan gränser

Vi brukar säga att inga jobb är för små eller för stora. Oavsett vad det är ni behöver målare till så är vi beredda att ta oss an uppdraget. Vi utför alltifrån bättringsjobb till stora renoveringar i Trelleborg, Malmö, Skurup, Svedala och Höllviken med omnejd av till exempel villor, lägenheter eller lokaler. Ska ni bygga om, bygga till eller piffa upp det befintliga hemmet så fixar vi detta och vi har ett nära samarbete med andra entreprenörer. På så sätt behöver ni bara kontakta R Måleri så sköter vi allt, bekvämt och bra! Vi är stolta över vår flexibilitet och att alltid tillgodose våra kunders varierande behov och önskemål. För oss är ingenting omöjligt!

Tänk på att vi dessutom sköter allt pappersarbete när det kommer till rotavdraget. Du beställer jobbet och vi sköter resten! Tveka inte på att kontakta oss med era eventuella frågor eller funderingar!

Roberts Måleri & Service • Landsvägen 2218  •  231 70 Anderslöv • Tel: 0410 - 205 38 • Mobil: 0709 - 26 21 41 • E-post: roberth@rmaleri.se

Roberts Måleri & Service
Landsvägen 2218
231 70 Anderslöv
Tel: 0410 - 205 38
Mobil: 0709 - 26 21 41
E-post: roberth@rmaleri.se